Menu
Your Cart

Over Ons

Deskundig in dierverzorging

Pets4u is een online dierenwinkel voor diervoeding en dierbenodigdheden.

Vele Jaren Ervaring

Pets4u is verbonden met de Jumper Diersupers Maassluis,Vlaardingen, hoogvliet en Almere. Doordat wij in deze winkels direct in contact staan met onze klanten beschikken wij ook over de actuele zaken die spelen in de dierenbranche. Hierdoor zijn wij altijd up to date. In onze winkels loopt de kennis die wij gebruiken voor onze webshop.

Vanuit ons magazijn leveren wij een Brede keuze in zeer uitgebreid assortiment

Pets4u voorziet in duizenden dierproducten zoals diervoeding, dier accessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor alle grote en kleine dieren. Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten geselecteerd voor uw huisdier. Vrijwel alle artikelen zijn vanuit voorraad leverbaar.

Thuisbezorging doen wij alleen lokaal

Na uw bestelling zorgen onze eigen bezorgers voor snelle levering. Onze bezorgers leveren in een door u gekozen tijdblok

Deskundig advies

Het team van Pets4u bestaat uit mensen met passie en toewijding voor dieren. Heeft u vragen over de verzorging van uw huisdier dan kunt u Bellen of Mailen voor advies. Ons deskundig personeel zal u graag te woord staan.

Gemakkelijk en veilig bestellen

Bestellen in de internetwinkel van Pets4u gaat gemakkelijk, veilig en snel. U kunt bij onze online kanalen onder andere betalen met iDeal, deze betaalmethode is de veiligste online betaalmethode binnen Nederland. Pets4u gaat te allen tijden discreet met uw persoonlijke gegevens om.

Met vriendelijke groet,

Het team van Pets4u

Cookie
Door gebruik te maken van deze site accepteert u het cookie programma