Menu
Your Cart

Duck

ONZE INGREDIENTEN

Van de dieren – uit Europese landen – die geslacht worden voor menselijke consumptie ontvangen wij vlees en organen zoals hart, lever en nieren. Na het slachten wordt het vlees onmiddellijk gekoeld naar -18 °C om de vitaminen en mineralen te behouden. Dit zorgt er ook voor dat bacteriologische problemen worden voorkomen.


Bij aankomst in onze productiefaciliteit controleren we de diepgevroren stukken vlees en organen op kwaliteit en temperatuur. Onze ingrediënten bewaren we in onze grote diepvriezer ook aan -18 °C.

UNIEK PRODUCTIEPROCES

Ons uniek productieproces zorgt ervoor dat de ingrediënten tijdens de volledige bereiding bevroren blijven. We beginnen aan onze bereiding door alles te controleren met de metaaldetector. Dan wordt het bevroren vlees gemalen in de vleesmolen. Daarna mengen we het vlees, de groenten en granen met elkaar volgens onze receptuur. Het enige wat we toevoegen zijn vitaminen en mineralen.


Nadat de ingrediënten zijn gemengd, wordt het voer in vormen gegoten die dan onmiddellijk richting snelvriezer gaan. Na 10 minuten bedraagt de temperatuur opnieuw -18 °C. Ons natuurlijke hondenvoer is nu bijna klaar. De producten worden verpakt, eerst individueel en vervolgens in dozen. Dan gaat het richting metaaldetector. Is daar geen probleem dan worden er analyses uitgevoerd. Komt er daar een OK, dan keuren we het voer officieel goed voor verkoop. Samen met het Federaal Voedselagentschap waken we over de hoge kwaliteit van onze natuurvoeding.

DUCK. ZO DICHT MOGELIJK BIJ DE NATUUR

De belangrijkste missie van Duck bestaat erin hondenvoer te bieden dat zo dicht mogelijk aansluit bij de natuur. Dat betekent natuurlijke en verse producten, met een goed evenwicht tussen spier- en orgaanvlees, gekiemde granen en natuurlijke vleessappen. Dit verse en natuurlijke hondenvoer bevat bovendien:


geen verdikkingsmiddelen

geen smaakversterkers

geen kleurstoffen

Respect voor de aard van de hond

Verse en natuurlijke diepgevroren voeding is een verrukking voor honden, die volop genieten van de geur en de smaak van de ingrediënten. Bovendien kunt u op die manier drastische het risico verminderen op tal van problemen:


maagproblemen

spijsverteringsstoornissen

voedselallergieën

huidproblemen

gedragsproblemen

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Cookie
Door gebruik te maken van deze site accepteert u het cookie programma