Menu
Your Cart

Haaks Barf Hond

Honden en katten zijn van oorsprong carnivoren. Door hun voedingswijze daarop aan te passen leven ze prettiger en gezonder. En, minstens zo belangrijk: goede, verantwoorde voeding helpt klachten voorkomen! Hiervoor hebben wij HAAKS®B.A.R.F ontwikkeld, welke nauw aansluit bij het natuurlijke voedingspatroon van hond en kat (versvlees!)


barfmenuHet belangrijkste wat onze HAAKS®B.A.R.F onderscheidt is de constante, hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten die wij gebruiken. Naast de kwaliteit is onze HAAKS®B.A.R.F puur, dit houdt in dat het bot van dezelfde diersoort is als het vlees, dus in de smaak Rund zit runderbot, in de Geit is het geitenbot enz.


HAAKS®B.A.R.F is verkrijgbaar in de soorten: Rund, Paard, Geit, Lam, Zalm, Kip, Konijn, Eend en Vis . Door de smaken te variëren wordt het natuurlijke voedingspatroon zeer goed benaderd, door de uitgebreide variatie aan diersoorten wordt ook de variatie in calciumbron ten volle benut, HAAKS®B.A.R.F biedt 8 verschillende vleescomponenten en calciumbronnen. Naast het spiervlees, orgaan en bot voegen wij in ons product ook hoogwaardig gepureerde verse groente toe en industriële vezelhennep (Cannabis sativa L.).


Voor alle HAAKS®B.A.R.F producten geldt: dat er geen kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen, varkensvlees, granen en of rijst in zitten.

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Cookie
Door gebruik te maken van deze site accepteert u het cookie programma