Menu
Your Cart

Prins Hond

Prins TotalCare

Prins TotalCare volledige diepvries vers vleesmaaltijden benaderen zo dicht mogelijk een natuurlijke voeding. Vers vlees levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. TotalCare is in te zetten bij huid-, vacht- en spijsverteringsklachten en zeer geschikt bij het spenen van pups en na een wormen- of antibioticumkuur ter herstel van de darmflora. 


Samenstelling

De TotalCare voedingslijn bestaat uit vleesschijfjes die voor ongeveer 95 procent uit verse vleesingrediënten bestaan. Ze zijn samengesteld uit de beste kwaliteit vers rundvlees, lamsvlees en kip, aangevuld met mais of rijst, groenten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen. De rauwe voeding is zeer goed verteerbaar, waardoor de voedingsstoffen optimaal worden benut. Bovendien vinden honden vers vlees heerlijk!


De voordelen van

Prins TotalCare

Natuurlijke en smakelijke voedingen die dicht bij de natuur van hond staan.Verantwoorde verwennerij als afwisseling op de dagelijkse brokvoeding.Hoge kwaliteit vlees, vitaminen en mineralen voor een evenwichtige voeding.Hoog vleesaandeel.Makkelijk verteerbare voeding. Een hoge verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting.Hoge acceptatie, ook voor kieskeurige honden.Ondersteunt de darmflora en de aanmaak van enzymen, wat zorgt voor een goede spijsvertering.Makkelijk te doseren en te bereiden door het gebruik van vleesschijven.Bevat geen chemische antioxidanten, bindmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffenTarwe(gluten)vrij of graanvrij.

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Cookie
Door gebruik te maken van deze site accepteert u het cookie programma