Menu
Your Cart

Biofood Hond

Bij elke hondenvoeding bepalen de kwaliteit en herkomst van de grondstoffen de kwaliteit van het product. BIOFOOD hondenvoeding, zowel droog- als vleesvoeding, is opgebouwd uit natuurlijke hoogwaardige, en zuivere dierlijke- en plantaardige grondstoffen.


Voor een goede gezondheid van uw hond en een optimale vertering zijn uitgebalanceerde grondstoffen in de voeding noodzakelijk. BIOFOOD honden-voeding, zowel geperst, geextrudeerd als vleesvoeding, bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen, die bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond. Bij elke BIOFOOD hondenvoeding variant, van puppy tot senior, is het eiwit- en vetgehalte aangepast aan de energiebehoefte van de hond.


BIOFOOD Diervoeding BV verwerkt 100% natuurlijke grondstoffen in haar smaakvolle en gezonde hondenvoeding van Nederlandse bodem en maakt gebruik van het GROEN-garantie label. De natuurzuiverheid en kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd.


GROEN-garantie label

GROEN-garantie waarborgt een natuurlijk, veilig en gezond eindproduct. Klik hier voor meer informatie.

Merk: biofood hond Model: 8714831000017
Biofood Krokant is een volledige licht verteerbare. natuurlijke en zeer smaakvolle hondenvoeding voor alle rassen. Biofood Krokant bevat de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten. vetten. koolhydraten. vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw hond. Het hoge vleesaande..
€36,95 Excl. BTW:€30,54
Merk: biofood hond Model: 8714831000772
Biofood lam en rijst is geschikt voor elke hond van pup tot senior. Dankzij de lage temperatuur waarop het geperst wordt, blijven veel natuurlijke grondstoffen in de voeding bewaard. Zo zijn de Omega-3 en Omega-6 vetzuren in combinatie met alleen puur lamsvlees, gezonde kruiden, een eiwit/vet verhou..
€39,95 Excl. BTW:€33,02
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Cookie
Door gebruik te maken van deze site accepteert u het cookie programma